Kompast Metalik Me 5 Aksesorë

1.99

In stock

SKU: 1017886 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 1 Kompast metalik, pajisje të ndryshme dhe një kuti për ruajtjen e tyre.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E zeza e argjendtë
Materiali i produktit Metali
5 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 6 vjeç.