Kornizë E Bardhë 10.5×16 Cm

1.29

In stock

SKU: 1183841 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bardhë Me Vendosje Horizontale Dhe Vertikale Në Një Tryezë Ose Mur.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 10.5×16 Cm