Kornizë Druri Dekorative Bezhë 13×18 Cm

1.29

In stock

SKU: 1141919 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bërë Nga Mdf Me Ngjyrë Natyrale Me Vija Të Modeluara, Me Mundësi Montimi Vertikal Në Mur Dhe Montim Horizontal Dhe Vertikal Në Tavolinë.
Ngjyra Bezhë
Materiali I Produktit Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 13×18 Cm