Kornizë Dekorative Bronzi 18×13 Cm

3.49

Out of stock

SKU: 1141897 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Në Hije Bronzi Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Ngjyra Bronzi
Materiali I Produktit Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 18×23 Cm