Kornizë Dekorative Silver 18×13 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1141899 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Në Ngjyrë Argjendi, Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Ngjyra Argjendi
Materiali I Produktit Plastike
Gjatësia X Gjerësia 19×24 Cm