Kornizë Dekorative Family E Bardhë 40×20 Cm

2.49

In stock

SKU: 1194817 Category:

Përshkrim

Kornizë dekorative 3D familjare me vende për foto 13×18 cm, 9×10 cm dhe 15×10 cm. Mund të montohet në një mur ose tryezë.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia 40×20 cm