Kornizë Dekoruese Me Ujë Në Formë Zemër 10×10 Cm

1.79

In stock

SKU: 1200322 Category:

Përshkrim

Kornizë dekorative në formë zemre me ujë. Vendosni foton tuaj të preferuar dhe shkundni për të mbajtur pezull konfeti.
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 9.5x4x9.5 cm