Kornizë Druri 23x18Cm

1.99

In stock

SKU: 1185340 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bërë Nga Kafe Mdf Me Efekt Uji Druri. Me Montim Vertikal Në Mur Dhe Montim Horizontal Dhe Vertikal Në Tavolinë.
Ngjyra Kafe
Materiali I Produktit Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 18×23 Cm