Kornizë Druri Kafe A4 20×25 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1185349 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Prej Druri Në Ngjyrë Druri Natyrale Me Ujë. Ai Qëndron Horizontalisht Dhe Vertikalisht Dhe Është Vendosur Pingul Me Murin.
Ngjyra Kafe
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 28×33.5×3.5 Cm