Kornizë Druri Kafe 47×66 Cm

7.99

Out of stock

SKU: 1169796 Category:

Përshkrim

Gjatësia X Gjerësia E Kornizës: 47×66 Cm
Gjatësia X Gjerësia E Fotografisë: 13×9 (2) – 10×15 (7) – 13×18 (3) Cm
Materiali I Kornizës: Mdf.
Materiali I Qelqit: Xhami.
Korniza Përmban Një Kornizë Të Pasaportës Prej Letre Dhe Është Montuar Në Mur Me Grepa Në Një Pozicion Vertikal Dhe Horizontal.