Kornizë Druri E Bardhë 21×16 Cm

1.49

In stock

SKU: 1169791 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bërë Nga Mdf E Bardhë Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 21×16 Cm