Kornizë E Bardhë A4 30.5×22 Cm

2.49

In stock

SKU: 1183040 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bardhë Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tryezë Dhe Mur. Ideale Për Diploma Ose Certifikata A4.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 30.5×22 Cm