Kornizë Gold 13×18 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1178729 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Rrezet Prej Ari Gri Prej Druri Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tryezë.
Ngjyra Ari
Materiali Plastike Druri
Gjatësia X Gjerësia 21×26 Cm