Kornizë Kafe 13x18Cm

1.29

In stock

SKU: 1185343 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Ngjyrë Kafe Me Efekt Druri. Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 13×18 Cm