Kornizë Druri Gri 16.5×21.5 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1185342 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative E Bërë Nga Mdf Gri Me Efekt Uji Druri. Me Montim Vertikal Në Mur Dhe Montim Horizontal Dhe Vertikal Në Tavolinë.
Ngjyra Gri
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 16.5×21.5 Cm