Kornize Kafe A4 38.5×30 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1185333 Category:

Përshkrim

Kornizë Kornizë Ngjyrë Kafe E Errët Me Kornizë Ari. Me Montim Vertikal Në Mur Dhe Montim Horizontal Dhe Vertikal Në Tavolinë. Ideale Për Grada Ose Çmime.
Ngjyra Kafe
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 38.5×30 Cm