Kanavace Kulla Eifel Me Drita Led Në Pejsazh 70×50 Cm

9.99

Out of stock

SKU: 1182443 Category:

Përshkrim

Kanavacë Dekorative Me Ndriçim Të Brendshëm Dhe Peizazh Nga Parisi I Ndriçuar. Ka 10 Llamba Led
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia: 70x50x1.5 Cm.
Punon Me 2 Bateri Aa (Nuk Përfshihen).