Kornizë Silver Me Xixa 12×17 Cm

0.99

In stock

SKU: 1174200 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Argjendi Me Shkëlqim, Me Mundësinë E Montimit Vertikal Në Një Mur Dhe Montimit Horizontal Dhe Vertikal Në Një Tryezë.
Ngjyra Argjendi
Materiali Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia 12×17 Cm