Kornizë Gri A4 30.5×22 Cm

2.49

In stock

SKU: 1183042 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Gri-Argjendi Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tryezë Dhe Mur. Ideale Për Diploma Ose Certifikata A4.
Ngjyra Gri Argjendi
Materiali I Produktit Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 30.5×22 Cm