Kornizë Me Temina Rozë & Silver 23×18 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1173605 Category:

Përshkrim

Kornizë Dekorative Me Xixa Në Ngjyrë Argjendi Dhe Fuchsia, Me Mundësinë E Vendosjes Vertikale Dhe Horizontale Në Një Tavolinë Dhe Mur.
Ngjyra Fuchsia Argjendi
Materiali Qelqi Plastik
Gjatësia X Gjerësia 23×18 Cm