Krahë Noti Shimmer & Shine Për Fëmijë ”Intex” 2-6 Vjeç 25×15 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1163296 Category:

Përshkrim

Krahët e notit dizajni SHIMMER & SHINE me 2 dhoma të sigurta ajri dhe valvola sigurie. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç. I përshtatshëm për moshat nga 3 deri në 6 vjeç dhe për peshë nga 18 deri në 30 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 25×15 cm
Materiali: Vinyl Tested Forca