Krehër Për Fëmijë Unicorn 12 Cm

2.49

In stock

SKU: 1194284 Category:

Përshkrim

Krehër flokësh në formë njëbrirësh me veshë dhe brirë.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Plastikë
Diametri x Lartësia 7×4.5×12 cm