Kufje Të Bardha Me Bluetooth

12.99

Out of stock

SKU: 1189867 Category:

Përshkrim

Kufje pa tela (mos palos) me versionin Bluetooth 5.0, me ndjeshmëri të altoparlantëve 105dB + 3db Rezistencë 32Ω dhe rreze pune 10 m. Kapaciteti i baterisë 150 mah dhe koha e funksionimit 3-4 orë. Madhësia e kufjeve 40 mm. Përmban udhëzime.
Dimensionet e paketës 18.5x8x19.5 cm