Kufje “I-Jmb” Të Zeza Me Të Kuqe

3.99

Out of stock

SKU: 1152915 Category:

Përshkrim

Kufje me madhësi të rregullueshme me detaje të kuqe-të zeza, ideale për MP3, MAC, CD player, pajisje televizive dhe lojrash.
Decibel: 108dB, diapazoni i frekuencës: 12-22,000 Hz, rezistenca e mikrofonit: 32Ω.
Priza: 3.5 mm Gjatësia e kabullit: 1.