Kufje Zinxhir Të Zeza

1.79

Out of stock

SKU: 1173016 Category:

Përshkrim

teknologji kabllo-zinxhir për të shmangur konfuzionin, me një gamë frekuence prej 20Hz-20KHz, ndjeshmëri 100dB / mW, rezistencë 32Ω në 1KHz dhe lloj fole Stereo 3.5mm.
Përmban gjithashtu 2 palë gomina veshi në ngjyrë transparente, të bardhë dhe çelës volumi të lehtë për t’u përdorur.