Kukulla Gishtash Unicorn 5 Copë

3.49

Out of stock

SKU: 1197689 Category:

Përshkrim

Lodër për djalë dhe vajzë, kukulla me gishta. Vish kokat e ndryshme njëbrirësh në gishtat e tu dhe krijoni histori!
Gjinia Djalë Vajzë
5 copë
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Diametri x Lartësia 3×6.5 cm