Kuletë Shkolle Dizajn Ushtarak Me Zinxhir “Myway” 18x8x8 Cm

1.29

In stock

SKU: 1110481 Category:

Përshkrim

kuletë shkollore një xhep me zinxhir, dizajn ushtarak, të serisë My Way. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike