Kuletë Shkolle 3 Xhepa Me Zinxhir E Zezë

2.99

In stock

SKU: 1106865 Category:

Përshkrim

kulete shkolle 3 xhepa me zinxhir në ngjyrë të zezë, seri 15NF36. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra E zezë
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x6x6 cm