Kuletë Shkolle E Zezë Me Zinxhir “Myway” 18x8x8 Cm

1.29

In stock

SKU: 1110478 Category:

Përshkrim

kuletë shkollore një xhep me zinxhir, në ngjyrë të zezë, të serisë My Way. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra E zezë
Materiali Pëlhurë sintetike