Kurore Dekorative Me Boçe Pishe & 10 Molle 34 Cm

7.99

Out of stock

SKU: 1129867 Category:

Përshkrim

Unazë e madhe qiri me degë bredhi me borë, mollë, manaferra dhe kone pishe.
Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!