Unazë Qiriri Jeshile Me Xixa 6 Topa 3 Boçe Pishe

6.99

Out of stock

SKU: 1120069 Category:

Përshkrim

Unazë e madhe qiri me topa, kone pishe dhe Aleksandri.
Vendoseni në një pjatë ose tabaka me një qiri dhe dekorojeni festivit!