Kuti Druri Me Xham Ylber Just One Dream 15x15x7 Cm

3.99

In stock

SKU: 1194907 Category:

Përshkrim

Kuti druri magazinimi me kapak me xham dhe brenda kapakut një ylber me yje ari dhe argjendi.
Materiali Dru Qelq
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 15x15x7 cm