Kuti E Bardhë Druri Për Çelësa 18.5x6x26 Cm

6.99

Out of stock

SKU: 1189049 Category:

Përshkrim

Rast Dekorativ Me Çelës Me Derë Të Shpuar Me Dizajn Të Gdhendur Të Bardhë Të Krehur Dhe 6 Grepa Për Çelësat Tuaj. Montuar Në Mur Nga Një Prizë Metalik Në Pjesën E Pasme.
Ngjyra E Bardhë
Materiali Druri Metal
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 18.5x6x26 Cm