Plastelinë Me Ngjyra & Forma Në Kuti 56 Copë

4.99

Out of stock

SKU: 1035278 Category:

Përshkrim

Një kuti plastike transparente me kapëse dhe dorezë që përmban 24 plastelinë të hollë në ngjyra të ndryshme, 12 plastelinë të trashë në ngjyra të ndryshme, 1 shufër të vogël dhe forma të ndryshëm dhe mjete prerëse për plastelinë.
* Nuk përmban Gluten
Gjinia Djalë vajze
52 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.