Kuti Pastrimi Për Putrat E Qenit

6.99

Out of stock

SKU: 1200364 Category:

Përshkrim

Këllëf i brendshëm silikoni me kunja të buta për të pastruar këmbët e kafshës suaj pas shëtitjes. Mbushni kasën me ujë dhe sapun dhe futeni këmbën e kafshës. Kunjat e buta do të pastrojnë lëkurën dhe flokët dhe do të heqin papastërtitë dhe baltën pa e shqetësuar ose dëmtuar këmbën. Më pas fshijeni me një peshqir të pastër.
Materiali Plastikë Silikoni
Diametri x Lartësia 10×15 cm