Kuti Druri Për Çelësat 21x6x26 Cm

7.99

Out of stock

SKU: 1170267 Category:

Përshkrim

Mbështjellës Me Ngjyrë Natyrale Me Mbyllje Magnetike Dhe 6 Varëse Për Çelësat.
Gjatësiaxgjidësiaxlartësia: 21x6x26 Cm.
Materiali: Druri.