Kuti Plastikë Transparente Me Kapak Gri 6 Lt

3.49

Out of stock

SKU: 1194258 Category:

Përshkrim

Kuti plastike transparente për magazinim me kapak gri dhe detaje portokalli në kapak.
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 35.3x23x10.7 cm
Kapaciteti 6 lt