Topa Dekorative Të Kuq Set 1,5 Cm 8 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1094156 Category:

Përshkrim

me zbukurime të pemës së Krishtlindjes me 8 topa 1.5 cm, të kuqe, mat dhe me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota e mrekullueshme e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E kuqe
Materiali i produktit Plastike
4 copë