Kuti Druri Xham Vintage Për Çelësat 20x30x6 Cm

5.99

Out of stock

SKU: 1184270 Category:

Përshkrim

Kuti Dekorative Me Derë Xhami Me Mesazh, Raft Dhe 6 Grepa Për Çelësat Tuaj. Montuar Në Mur Nga 2 Bazat Metalike Në Pjesën E Pasme.
Materiali: Druri – Xhami.
Përmasat: 20x30x6 Cm
Materiali I Produktit Druri Xhami
Gjatësia X Gjerësia X Lartësia 20x30x6 Cm