Laps Druri I Kuq Me Bredh 1 Copë

0.79

In stock

SKU: 1051527 Category:

Përshkrim

Laps i Krishtlindjeve në të kuqe me dizajn të pemës së vogël dhe kambanave.
Artikujt e Krishtlindjeve, Ornamentet, Topat, Pemët, Dritat tani në internet. Dekorimi i Krishtlindjeve për shtëpinë, dhomën e ndenjes, kuzhinën, banjën, zyrën!