Lapsa Me Gomë Gri “Faber – Castell” 4 Copë

3.99

Out of stock

SKU: 4820018 Category:

Përshkrim

Set me lapsa me 3 pjesë dhe gomë Faber – Castell.
Ngjyra Gri
Seti i markës Faber Castell
4 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.