Lapsa Druri Me Dizajn Topa Futbolli & Basketbolli 3 Copë

0.89

In stock

SKU: 1184299 Category:

Përshkrim

Laps me top futbolli dhe gomë basketbolli.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
3 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.