Lapsa Druri Set 6 Lapsa Me Prehëse & Gome

0.49

Out of stock

SKU: 1037898 Category:

Përshkrim

Set prej 6 lapsash dhe kruajtëse metali dhe gome së bashku.
Ngjyra E Zezë e Verdhë
8 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.