Marker “Pelikan” I Zi 2 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1034091 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 marker të zinj me maje të rrumbullakët. Ata thahen shpejt, janë rezistent ndaj ujit dhe të përshtatshëm për metal, qelq, plastikë, letër alumini dhe film. Boja e përhershme me intensitet të lartë është pothuajse pa erë.
Ngjyra E zezë
Seti i markës Pelikan
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.