Rul Paketimi Me Bredh 70×300 Cm

1.29

In stock

SKU: 1182739 Category:

Përshkrim

Letër ambalazhi për Krishtlindje, Kraft me modele dhe dëshira kuq e bardhë.
Ideale për paketimin e dhuratave të festës!
Materiali Letër
Gjatësia x Gjerësia 70×300 cm