Figura Ngjitëse “Unicorn” 12 Copë

1.29

In stock

SKU: 1180402 Category:

Përshkrim

Hartime artizanale, të ndjerë me sipërfaqe vetë ngjitëse. Përmban njëbrirësh, zemra, ylber dhe yje.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
12 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia 55×5 cm