Sticky Notes Me Forma & Ngjyra Të Ndryshme 440 Copë

1.49

In stock

SKU: 1183653 Category:

Përshkrim

Letra me shënime ngjitëse në sheshe, shigjeta, zemra dhe emoticons. Ideale për zyrën ose shkollën në mënyrë që të mos harroni asgjë. Të gjitha në një paketë që mund të keni në një dosje ose lidhës gjithmonë me ju.
Dimensionet e paketës 19×26 cm