Sticky Notes Ngjyre Korali 7.6×7.6 Cm 100 Copë

0.79

In stock

SKU: 1183482 Category:

Përshkrim

Paketa përmban letër shënimi katrore vetë-ngjitëse në ngjyrë koral për të organizuar tryezën dhe shënimet tuaja.