Libër Edukativ “Vizatoj Dhe Mësoj Numrat” Për Fëmijë 24 Fl

0.69

In stock

SKU: 1015302 Category:

Përshkrim

Një libër edukues për fëmijët e kopshtit me linja me udhëzues për të mësuar të shkruajnë numrat dhe fotografitë që korrespondojnë me secilin numër për t’i ngjyrosur ato. Gjithashtu, aktivitete të ndryshme si “numëroni objektet dhe shkruani numrin e saktë”, “bashkoni pikat në rendin e duhur” etj.
Gjinia Djalë vajze
Madhësia e fletoreve A4