Dritë Gjumi Led E Bardhë 2W

1.49

In stock

SKU: 1048701 Category:

Përshkrim

Led Light, Ideale Për Pjesët E Errëta Të Shtëpisë Ku Ka Dalje Dhe Keni Nevojë Për Dritë. Vetëm Për Përdorim Të Brendshëm.
Ngjyrë E Bardha
Watts 2W
Përshtatshmëria E Moshës Mbajeni Larg Fëmijëve